VanErgo
Εισαγωγή στην προϊοντική γκάμα μας

Είναι φυσικά ένα πλεονέκτημα το ότι η προϊοντική μας γκάμα έχει μεγάλο εύρος και ποικιλία. Ωστόσο, είναι κάπως δύσκολο κάποιος να αποκτήσει μια σαφή εικόνα όλων όσων προσφέρουμε. Προκειμένου να μην χαθείτε απο αυτή την πραγματικά μεγάλη γκάμα, θα ξεκινήσουμε εδώ, παρουσιάζοντας τις πέντε κύριες κατηγορίες.

Εργονομικά συστήματα

modul-system - εργονομικά συστήματα πού θέτουν τις προδιαγραφές
Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για το βασικό σύστημα μας που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός αρθρωτού εργονομικού συστήματος σε συνδυασμό με μεγάλη ελευθερία επιλογής και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα προϊόντα μας παράγονται από υψηλού-εφελκυσμού ατσάλι, αλουμινίου και πλαστικού. Αυτό σας προσφέρει δύναμη αλλά την ίδια στιγμή συνολικό βάρος περίπου 20 % χαμηλότερο σε σύγκριση με τα συστήματα από συμβατικό χάλυβα. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να φορτώσετε περισσότερα εργαλέια στο όχημα σας χωρίς να υπερβαίνει τα όρια βάρους – ή εναλλακτικά κάνετε οικονμία καυσίμων έχοντας ένα ελαφρύτερο όχημα.

modul-congo η σωστή επιλογή για τα μικρά επαγγελματικά οχήματα
Μία γκάμα βασικών προιόντων που έχουν επιλεγεί σύμφωνα με τις πιο κοινές ανάγκες. Για το λόγο αυτό είναι λίγο πιο εύκολο να αγοράσετε Modul-Cogo, που πιθανώς να είναι κατάλληλα για εσάς, εάν έχετε μικρό επαγγελματικό όχημα όπου το εργονομικό σύστημα δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Τα προϊόντα αυτά γίνονται από υψηλού-εφελκυσμού ατσάλι, ελαφρά σε βάρος, αλλά μπορούν να αντέξουν σε σκληρές συνθήκες καταπόνησης.

Άλλα πλεονεκτήματα είναι ότι τα υπάρχντα δομικά στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εγκατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μειώνεται η αξία του ατοκινήτου απο επεμβάσεις πού μπορεί να γίνουν.

Εάν θέλετε βέβαια μπορείτε να συνδυάσετε τις μονάδες Modul-Cogo με άλλα προϊόντα της Modul-System. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε πώς θέλετε να σας  εξοπλίσουμε το εσωτερικό του επαγγελματικού σας οχήματος.

Επεκτεινόμενες μονάδες - συρόμενες συρταριέρες κάνουν την ζωή πιό εύκολη
Μια ειδική ενότητα με διαφορετικούς τροφοδότες μονάδων. Μπορούν να μεταφέρουν φορτία μέχρι 70 kg έτσι μπορούν να αποθηκεύουν σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεστε για την εργασία, από τά ογκώδη αρχεία έως βαριά εργαλεία. Με τη βοήθεια των διαφόρων αξεσουάρ, μπορείτε επίσης να διαιρέσετε τα συρτάρια σε πολλά διαμερίσματα και να να διατηρείτε τα πράγματα σας πιό οργανωμένα. Ένα καπάκι ασφαλείας εξασφαλίζει ότι τα συρτάρια κλειδώνονται στην πλήρως εκτεταμένη θέση όταν το όχημα βρίσκεται σε κεκλιμένη επιφάνεια. Οι επεκτεινόμενες μονάδες μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα άλλα προϊόντα της modul-system.

Δάπεδα, πλευρικοί πίνακες, διαχωριστικά

Το δάπεδο και η επένδυση του εσωτερικού είναι άλλα σημαντικά τμήματα. Οχι μόνο το εσωτερικό θα δείχνει πιό όμορφο αλλά  θα συμβάλλουν επίσης σε μια πιο ασφαλή εγκατάσταση.

Φωτισμός

Ο εσωτερικός & εξωτερικός φωτισμός συμπληρώνουν την βασική σύνθεση

Αξεσουάρ - Δίνοντας την τελευταία πινελιά στο σύστημα σας

Τα αξεσουάρ μας συμπληρώνουν το σύστημα σας και παρέχουν επιπλέον βοήθεια στην εργασία σας. Έχουμε μιά μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, που αποσκοπεί στο να καταστήσει την εργασία σας κάπως ευκολότερη και ασφαλέστερη: από τα στηρίγματα εργαλείων έως τους πυροσβεστήρες. Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναζητάτε στα καταστήματα κάτι πού πιθανώς θα ταιριάζει όταν αντίθετα μπορείτε να λάβετε ακριβώς τι χρειάζεστε από εμάς.

Ειδικές απαιτήσεις

Εάν έχετε ένα ειδικό αίτημα που απαιτεί εξειδικευμένη εγκατάσταση ενός εργονομικού συστήματος,  μπορούμε να βρούμε μια λύση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Σύστημα συγκράτησης φορτίου - όταν χρειάζεστε περισσότερο χώρο

Η προϊοντική σειρά της modul-system για την ασφάλιση φορτίων πάνω από το όχημα είναι σχεδιασμένη για μέγιστη ευελιξία. Το σύστημα αυτό, βασίζεται σε ένα σετ μπάρες, που συσκευάζονται έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τη σωστή έκδοση για το συγκεκριμένο όχημα. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, τα οποία θα καλύψουν την δική σας προσωπική ανάγκη.
All trademarks, registered trademarks & photos are the property of their respective owners
Copyright © 2009 by "Komant Ltd" · All Rights reserved · E-Mail: info@komant.eu